Kafountine, Ziguinchor, Senegal stichtingkafoutine@gmail.com

Vacature vrijwilliger fondsenwerver

Wie zijn wij
Stichting Kafountine is een 100% vrijwilligersorganisatie bestaande uit 5 bestuursleden. We zetten ons in voor vrouwengelijkheid in Kafountine (Senegal) door ons te richten op onderwijs. Dit doen we door middel van het ondersteunen van een vrouwen vakschool: Satang Jabang. Deze school richt zich specifiek op vrouwen (16-25 jaar) die nooit de mogelijkheid hebben gehad om hun middelbaar onderwijs af te ronden. Hier leren ze een vak en worden ze klaargemaakt voor de arbeidsmarkt. Een kans voor hen om de armoede en afhankelijkheid te ontsnappen.

De functie (8 uur per week)
Als vrijwilliger fondsenwerver werk je nauw samen met het bestuur. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een fondsenwervingsactieplan voor de komende periode. Je identificeert kansen op de particuliere en zakelijke markt en anticipeert daarop met het organiseren van fondsenwervingsactiviteiten.

Wie ben jij
Je hebt een hart voor vrouwengelijkheid. Daarnaast ben je proactief, resultaatgericht en weet je anderen te enthousiasmeren voor ons doel. Je bent gemiddeld 1 dag in de week beschikbaar.

Herken jij jezelf en wil je samen met ons jezelf als onze organisatie laten groeien? Stuur dan een motivatiebrief en cv naar stichtingkafountine@gmail.com!