Het bestuur van Stichting Kafountine bestaat uit:

Rutger Schilpzand – Voorzitter
Rutger SchilpzandDoor de manier waarop één van de studenten mijn glas water inschonk in het restaurant van de school, realiseerde ik me wat een weg de studenten op Satang Jabang afleggen. Van ongeletterd meisje thuis tot vrouw van de wereld. Hun gretigheid en leermotivatie is enorm en hartverwarmend. Met zo’n school, die er voor kiest zijn eigen koers te varen, wil ik graag samenwerken. Dat is geen kwestie van helpen, maar als een team de handen ineen slaan en ervoor gaan, in Nederland en Senegal.

Koko Beers – Secretaris
Sinds januari 2016 ben ik een van de bestuursleden van Stichting Kafountine. Fantastisch om in een klein gedreven team te kunnen werken aan project dat voor zoveel jonge vrouwen een grote impact heeft. Mijn ervaring als adviseur bij een communicatieadviesbureau zet ik in om zoveel mogelijk mensen het verhaal van de Satang Jabang school te vertellen!

Rogier Kamphuis – Penningmeester
Mijn naam is Rogier Kamphuis en in 2009 ben ik afgestudeerd als fiscaal jurist aan de Universiteit Leiden. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als advocaat in Leiden, met name op het gebied van belastingrecht, sociale zekerheid en strafrecht. Voor Stichting Kafountine zet ik mijn financiële en fiscale kennis zo goed mogelijk in voor de uitvoering van mijn taak als penningmeester. Veel plezier haal ik uit de nauwe samenwerking met het lokale bestuur in Kafountine en ik hoop te kunnen bijdragen aan nog vele succesvolle jaren voor de school.

Ellis Schilpzand

Sinds oktober 2015 ben ik, als bestuurslid, met veel enthousiasme betrokken bij Stichting Kafountine. Het belang van vakonderwijs voor vrouwen in Senegal om gelijke kansen en een betere toekomst te creëeren is voor mij de belangrijkste reden om mij in te zetten voor deze bijzondere stichting.
Vanuit een unieke combinatie van twee studies; commerciële economie en orthopedagogiek ben ik zowel geïnteresseerd in het vakinhoudelijke onderwijs, de ondersteuning en begeleiding van studentes als in het vinden van (creatieve) manieren om het voortbestaan Satang Jabang te kunnen garanderen!

Elza Kanters

Mijn naam is Elza Kanters en ik zet mij sinds eind 2014 in voor Stichting Kafountine. Als student ben ik mij ontzettend bewust van de kansen die onderwijs kan bieden. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd en daarom zet ik mij graag in voor Stichting Kafountine en daarmee voor gelijke kansen voor vrouwen in Senegal. Ik ondersteun onder meer bij het genereren van fondsen, het onderhouden van de contacten in binnen- en buitenland en het verzorgen van promotiemateriaal voor de school voor Stichting Kafountine.