Een Donatie

Hartelijk dank voor Uw vertrouwen in de stichting!

Wij zorgen ervoor dat Uw bijdrage geheel ten goede komt aan het vakonderwijs in Kafountine.

Stichting Kafountine

NL18INGB0007528351

ANBI Status : Giften aan de Stichting Kafountine zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen

Sponsor een leerplek

De Stichting Kafountine heeft steeds donateurs gevonden om bij te dragen aan de kosten van het onderwijs. Door sponsoring van bedrijven, donaties van kerken en giften van tal van donateurs die snappen hoe belangrijk onderwijs voor vrouwen in Afrika is. De Stichting Kafountine wil een duurzame stroom van donaties op gang brengen. Een leerplek op school kost gemiddeld 400 euro per jaar. Daarom stelt Stichting Kafountine voor: garandeer zo’n leerplek voor 400 euro per jaar! Wanneer u dat voor vijf jaar vastlegt in een overeenkomst, betaalt de belasting de een groot deel!

Bekijk hier de flyer:Flyer sponsor leerplek